Bertoni of Denmark

In 1972 werd het mannenlabel Bertoni of Denmark opgericht in Aarhus, Denemarken. De focus lag eerst op het maken en verkopen van pakken voor mannen. Inmiddels is de focus verschoven en worden er tevens colberts, T-shirts, jassen, knitwear, broeken en sweaters.

Het scherpe Scandinavische design van de items maakt dat de collecties tijdloos zijn. Het mannenpak is het belangrijkste item van het label. Dit vertaalt zich naar een erg hoge kwaliteit van kleding met een ideale pasvorm.

Dit Deense designmerk genaamd Bertoni of Denmark kan gelukkig eenvoudig in de buurt in Nederland gekocht worden, namelijk bij EBB18 in Groningen!

bertoni of denmark pak

De geschiedenis van Bertoni of Denmark

In 1972 werd het merk opgericht in Aarhus door de heer Breckling. Het werd opgericht onder de naam 3B en verkocht enkel broeken. Deze broekenlijn was zó succesvol, dat de collectie al snel werd uitgebreid naar pakken.

Inmiddels staat het merk al jaren bekend om de kwaliteitspakken met een jonge, moderne pasvorm. Het huidige hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Aarhus. De collectie is inmiddels wél uitgebreid. In de originele Bertoni of Denmark stijl kun je nu ook terecht voor jassen, shirts, truien, leren jassen, accessoires, schoenen en knitwear. Deze kleding is geschikt voor elke gelegenheid!

bertoni of denmark geschiedenis

Een unieke en eigentijdse collectie

De diverse vakmensen van het label hebben door de jaren heen een geheel eigen stijl kunnen ontwikkelen. Hier hoort niet alleen een karakteristieke pasvorm van de pakken bij, ook worden er eigen stoffen en patronen ontwikkeld.

 

Dit maakt de collecties van Bertoni of Denmark niet alleen klassiek en stijlvol, maar ook erg eigentijds. De pakken hebben een jeugdige uitstraling met internationale flair. De collecties zien er casual uit, maar zijn tegelijkertijd ook nog eens stijlvol. Beter kan haast niet, toch?

unieke en eigentijdse collectie van bertoni

Bertoni of Denmark herenkleding kopen bij EBB18

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvol pak of stijlvolle kleding die zowel casual als netjes is, ben je bij EBB18 aan het juiste adres. Kijk hiernaast ook eens naar onze andere Scandinavische merken, bijvoorbeeld naar Clean Cut Copenhagen. Dit merk combineert stijlvolle kleding ook moeiteloos met een casual stijl.

Kom langs bij ons in de winkel in het centrum van Groningen en wij voorzien jou van lekkere koffie en een goed advies.

Met de herenkleding van Bertoni of Denmark ga jij voor stijl!

bertoni of denmark logo