Denham The jeansmaker

Denham: Ruim assortiment voor heren

Denham jeans ook wel ‘The Jeanmaker’ genoemd, is een Nederlands jeanslabel wat is opgericht in 2008. Jason Denham had het gevoel dat denim langzamerhand verloren ging en met die gedachte heeft hij destijds het merk opgericht.

De kleding is voornamelijk geïnspireerd op oude patronenboeken in combinatie met zijn eigen creativiteit. Met zijn voorliefde voor denim, zijn kennis en creativiteit ontwerpt hij dan ook de mooiste creaties.

Wat zeer kenmerkend in aan de Den ham jeans is de kwaliteit. Het merk heeft een partnerschap met de allerbeste wevers uit Italië. Hierdoor voldoet de kleding aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Hierbij is veel oog voor detail.

‘We zijn wel eens in zijn privémuseum geweest en hebben onze ogen uitgekeken. Met veel aandacht voor detail en vakmanschap vertaalt hij deze klassiekers tot prachtige nieuwe ontwerpen!’

Bent u opzoek naar kleding van hoge kwaliteit? Kom dan eens langs in onze winkel om de Denham collectie te bekijken!

Denham jeans: heren collectie bij EBB18

Binnen ons assortiment vindt u Denham jeans voor heren. Wij verkopen dus geen damescollectie. De spijkerbroeken zijn gemaakt van “premium quality denim” wat de uitmuntende kwaliteit van het materiaal benadrukt. De manier waarop de fabrikant innovatie en traditie met elkaar verenigd is uniek!

Sinds een paar jaar is de collectie uitgebreid van alleen jeans naar een volledige kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Ieder kledingstuk ademt klasse uit, en dat voelt u. Wanneer u kiest voor een Denham spijkerbroek dan bent u gegarandeerd verzekerd van jaren draagplezier.

de-denham-collectie-van-ebb18
kenmerken van de denham spijkerbroek

Kenmerken van de Denham spijkerbroek

Wanneer u kijkt naar de kwaliteitsspijkerbroeken dan zijn er een aantal dingen die opvallen. Alle broeken zijn voorzien van het ouderwetse kleermakersschaartje, wat tevens het logo is van de fabrikant. Dit schaartje bestaat uit maar liefst 691 steken.

De hele collectie van Denham is geïnspireerd op de slogan: ‘The Truth is in the details.’ De fabrikant heeft een passie voor innovatie, maar houdt zich wel vast aan tradities. De perfecte pasvorm, hedendaagse snit, wassingen en de stoffen. Het merk houdt zich bezig met de allerkleinste details en er wordt niets vergeten. Alleen het allerbeste is goed genoeg!

Golden Rivet collectie van Denham

Binnen de jeans lijn van het merk is een zogeheten ‘golden rivet’ collectie. De broeken zijn als het ware bekroond met een gouden klinknagel voor de goede kwaliteit. De rivet is echt verguld en wordt op kledingstukken geplaatst die zijn gemaakt van de allerbeste stoffen.

 

Dit zijn de stoffen die afkomstig zijn uit de Candiani fabriek. Dit is dé fabriek als het gaat om stoffen van hoge kwaliteit. Candiani heeft zelf een aantal jeansmakers geselecteerd die gebruik mogen maken van de zogenoemde rivet. Met de Denham jeans uit deze speciale collectielijn weet u zeker dat u kwaliteit in handen heeft en dit is ook echt te zien!

Candiani

Denham heeft nu al meer dan tien jaar een samenwerking met Candiani. Het familiebedrijf is dichtbij Milaan gelegen en wordt ook wel: ‘de groenste molen in de blauwe wereld’ genoemd. Dit komt omdat de fabrikant zich continu inzet voor duurzaamheid.

 

Wanneer de Denham jeans afkomstig is uit de Candiani fabriek dan kunt u dit zien aan het label. Dit label is verstopt achter de rits bij de gulp van de broek. Normaliter is de fabriek gesloten voor publiek, maar in het filmpje krijgt u een kijkje achter de schermen.

Golden rivet collectie van denham
ons-denham-assortiment

Ons Denham assortiment

Bij EBB18 verkopen wij alleen Denham broeken voor heren. U vindt bij ons de gehele collectie, zoals: jeans, korte broeken, Jacks, shirts, truien, (winter) jassen en nog veel meer. Wij zijn gevestigd aan de Oude Ebbingestraat 50 in Groningen. Naast Den ham kleding vindt u bij ons ook nog vele andere topmerken, zoals: Levi’s, PME en Lee.

Wij bieden een ruim assortiment in mannen en vrouwenkleding. Van sommige merken hebben we alleen de damescollectie en van sommige alleen de herencollectie. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Ons deskundige personeel adviseert u graag over ons assortiment en de merken. Wanneer u bij ons langskomt kunt u ervan uitgaan dat u goed geholpen wordt, zodat u tevreden de deur uit gaat. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent en met een goed gevoel de deur uitgaat.

 

Benieuwd naar onze Denham collectie? Graag tot ziens in onze winkel!