Fat Moose

Op zoek naar een jas die praktisch, comfortabel en functioneel is? Dan kies je voor een Fat Moose winterjas! Bij EBB18 verkopen wij een ruime collectie in jassen van dit top merk. Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze winkel.

Het Deense merk is in 2010 opgericht. De mensen achter het merk wilden graag jassen ontwerpen die functioneel en praktisch zijn. Ze begonnen met het maken van jassen voor zichzelf. Toen kwamen er aanvragen van vrienden en familie. Vanuit hier is het merk verder uitgegroeid tot wat het nu is vandaag.

Wanneer je op zoek bent naar een jas die je tijdens de koude dagen gegarandeerd warm kan houden? Dan kies je voor een jas van fatmoos!

fat moose

Fat Moose collectie bij EBB18 in Groningen

Onze jeanswinkel is inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in Groningen. Wij zijn gevestigd in hartje centrum. Op steenworp afstand van de grote markt en midden in de Ebbingestraat.

Hier staat ons personeel voor je klaar om je helemaal af te stijlen. Geen nonsens, gewoon een eerlijke mening onder het genot van een kop koffie.

Bij ons vind je een ruim aanbod in verschillende merken. Door een ruime variatie in merken kun je alles met elkaar combineren. Je vindt bij ons onder andere Nudie Jeans, Denham en Levi's.

Wij hebben ons assortiment met liefde samengesteld. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat onze klanten nodig hebben!

De jassen van Fat Moose verkopen snel uit, zorg jij dat je er op tijd bij bent?

fat moose winterjas