Goorin Bros

Op zoek naar een cap van Goorin Bros? Kom langs bij EBB18 in Groningen! Het merk is in 1895 opgericht door Cassel Goorin in Pittsburgh. Het ontstond allemaal met een hoedenverkoop vanuit zijn paard en wagen. Toen zijn zoons het bedrijf overnamen ontstond de naam van het merk.

Samen openden zij winkels in heel Amerika. Tot op de dag van vandaag wordt het bedrijf nog steeds gerund door iemand van de Goorin familie. Inmiddels zijn de hoeden en petten niet meer alleen in Amerika, maar wereldwijd verkrijgbaar. Hierbij staat echt vakmanschap nog steeds centraal.

Benieuwd naar de collectie? Kom langs in onze winkel!

goorin bros

Goorin Bros Kopen bij EBB18 in Groningen

Bij EBB18 verkopen we voornamelijk trucker caps van dit prachtige authentieke merk. De petten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Daarnaast verkopen we ook nog vele andere topmerken. Zoals: Bertoni of Denmark, Clean Cut Copenhagen en Fat Moose.

We hebben onze selectie merken zorgvuldig voor je samengesteld. Door de juiste variatie en merkenmix zit er altijd wel iets tussen wat bij je past!

Onze Jeans winkel bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Wij zijn gevestigd in hartje Groningen. Je vindt onze winkel in de bruisende Ebbingestraat. Dit is op steenworp afstand van de Grote Markt.

Hier staat ons team 7 dagen per week voor je klaar om je te voorzien van een nieuwe outfit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren. Geen nonsens, maar gewoon een eerlijk advies.

Kom langs in onze winkel en bekijk de nieuwste collectie van Goorin Bros!

Goorin bros pet