Heroes on Socks

Heroes on Socks, of kortgezegd HOS, is een Amsterdams sokkenlabel voor de moderne man of vrouw die zich willen onderscheiden aan de hand van een uitgebreide garderobe. De sok mag niet vergeten worden. Het is immers een essentieel item voor een solide outfit!

De sokken van het merk zijn erg herkenbaar aan de opvallende prints. Dus wil jij jouw outfit nét even iets specialer maken? Kies dan voor de HOS sokken! Aandacht voor detail en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij het label.

De sokken worden gemaakt van de beste garen, met de mooiste en de meest opvallende designs en het beste is dat je Heroes on Socks sokken gewoon in de buurt kunt kopen, namelijk in Groningen!

heroes on socks

Heroes on Socks kopen

Kom langs in onze winkel in Groningen om zowel de dames- als de herensokken aan te schaffen. De sokken worden gemaakt van de hoogste kwaliteit garen in Italië en vervolgens afgewerkt met de mooiste designs.

De sokken onderscheiden zich met het panda skull logo van Heroes on Socks, waardoor ze erg herkenbaar zijn. Het authentieke product wordt aangeboden met een nieuwe look, welke zich perfect leent om te combineren met de hedendaagse stijl.

De sokken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het kleuren- en patronenpalet van het merk is uitgebreid en kleurrijk. Ook wanneer je op zoek bent naar een feestelijk cadeau is het een goede keuze: we hebben namelijk ook giftboxes in het assortiment.

heroes on socks sokken EBB18

Opvallen zit hem in de details

Opvallen zit hem in de details, dat is precies wat geldt voor de sokken van Heroes on Socks. Kom langs in de winkel om één of meerdere paren van deze opvallende statement sokken aan te schaffen.

Combineer de sokken met kleding van onze overige merken. Kies bijvoorbeeld voor Champion kleding, wat ook een beduidend statement maakt. Of maak jouw look af met een opvallende jeans van Denham. Kom langs in onze winkel voor de aanschaf en wij zullen jou voorzien van deskundig advies.

Met de opvallende sokken van Heroes on Socks zet jij een statement!

 

heroes on socks logo