Jack & Jones Jeans

Bij EBB18 in Groningen bieden wij een ruim aanbod in Jack & Jones Jeans. Echte stoere broeken, voor stoere mannen. Je kunt kiezen voor een donkere spijkerbroek voor een nette look. Zeer geschikt wanneer je bijvoorbeeld naar je werk of een sollicitatie gaat.

Maar ook voor een stoere lichte wassing. Binnen ons assortiment vind je ieder seizoen weer nieuwe toffe kleuren van dit Deense merk. Zo zit er altijd wel één tussen die bij je past. Kortom: de Jack en Jones broeken mogen niet langer ontbreken in jouw garderobe!

Of je nou zin hebt in een aparte look of juist wat meer basic. Kom langs in onze winkel en wij helpen je graag!

Jack & Jones Jeans

Jack & Jones Jeans kopen in Groningen

Voor Jack and Jones broeken ga je natuurlijk naar EBB18. Onze Jeanswinkel is al meer dan 30 jaar gevestigd in het stadshart van Groningen. Je vindt ons op 300 meter van de Grote Markt en de Martini Toren.

Wij zijn al jaren één van de grootste jeans aanbieders van de stad. Je vindt bij ons onder andere spijkerbroeken van Nudie, Pall Mall, Levi’s en Denham. Ons team is gespecialiseerd in jeans. Hierdoor kunnen zij je voorzien van het allerbeste advies. Zo weet je zeker dat je met een goed gevoel en een perfecte fit de winkel verlaat.

Ons advies is nuchter, no nonsens, gewoon een eerlijke mening en advies op maat. Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt in wat je draagt.

Ben je benieuwd naar onze collectie Jack & Jones Jeans? Kom langs in onze winkel de koffie staat klaar!

Jack and Jones Jeans