Kuyichi

Op zoek naar Kuyichi in Groningen? Kom langs bij EBB18! Wij zijn gevestigd in hartje centrum. Je vindt ons op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt en de Martinitoren. Onze winkel bestaat nu al 40 jaar. Hierdoor is onze winkel een waar begrip geworden in Groningen.

Ons team staat hier 7 dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het allerbeste advies. Geen verkooppraatjes, maar oprecht advies en een eerlijke mening. Dankzij de variëteit in merken kun je de leukste combinaties maken.

Of je nou op zoek bent naar een outfit voor een sollicitatiegesprek of voor casual. Combineer bijvoorbeeld een stoere nudie jeans met een colletje van Clean Cut Copenhagen. Bij ons vind je het allemaal!

kuyichi

Kuyichi jeans kopen in Groningen

Kuyichi is een duurzaam modemerk die gespecialiseerd is in jeans. Hun missie en visie luidt als volgt:

“Wij geloven dat duurzaamheid niet zomaar een trend is en het zou ook geen taak moeten zijn voor de volgende generatie. Wij zien het als onze missie. Nu en in de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat kwalitatieve kleding gemaakt moet worden op een 100% duurzame en verantwoordelijke manier."

We merken dat mensen steeds bewuster en duurzamer gaan leven. Dit zien we ook terug in de populariteit van dit merk. De spijkerbroeken worden gemaakt van biologisch katoen.

Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van leer. Zo is zelfs de patch op de jeans niet van leer, maar van Jacron. Het lijkt op leer maar in werkelijkheid is het samengeperst papier.

Kuyichi jeans

Kom langs in onze winkel!

De collectie wisselt per seizoen. Zo hebben we iedere keer andere kleuren in ons assortiment. Ben je benieuwd naar het huidige aanbod? Kom langs in onze winkel!

Je kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen en onze social mediakanalen in de gaten houden: @EBB18.

Kuyichi groningen