Naked & Famous Denim

Naked & Famous Denim, geen normaal denim bedrijf en dat zullen ze ook nooit zijn. In tegenstelling tot andere merken steekt de fabrikant geen geld in dure advertentiecampagnes, reclames of samenwerkingen met beroemdheden. Alle middelen worden besteed aan hun continue zoektocht naar de allerbeste stoffen ter wereld.

Het enige wat Naked & Famous wil? De allerbeste jeans maken tegen een redelijke prijs. Hiervoor reist de fabrikant meerdere malen per jaar naar landen, zoals: Japan. Zij werken hier samen met verschillende denimfabrieken om nieuwe dingen op te ontwikkelen. De jeans zijn uniek en anders. Glow-in-the-dark, reflecterende denim, regenboog denim en ga zo maar door!

Ben je benieuwd naar onze collectie van Naked & Famous? Je vindt bij ons onder andere overhemden en jeans van dit prachtige merk. De collectie verschilt per seizoen. Kom langs in onze winkel om de laatste collectie te bekijken!

naked-and-famous-denim

De geschiedenis van Naked & Famous Denim

De merknaam is geïnspireerd op onze cultuur. Een cultuur waar celebrities de wereld runnen. Waar de prijs van kleding drie keer over de kop gaat, omdat de kleding wordt gedragen door celebs. En niet omdat de kleding nou van zo’n goede kwaliteit is.

Het logo doet je denken aan de Pop-Art uit de jaren 50. Het luxemerk houdt zich continu bezig met de kwaliteit van de producten die zij leveren en niet wie het draagt. Kwaliteit staat voorop, altijd! Alle items worden vervolgens geproduceerd in Canada. Dit is al vanaf het begin zo en zal altijd zo blijven.

naked-and-famous

Kom langs bij EBB18 in Groningen!

EBB18 is gevestigd in het hart van Groningen op steenworp afstand van de Grote Markt. Hier staat ons team 7 dagen per week voor je klaar. Door een leuke merkenmix kun je verschillende merken met elkaar combineren.

Combineer bijvoorbeeld een Nudie Jeans met een blouse van Kronstadt en schoenen van Royal Republic. Of kies voor een spijkerbroek van Kuyichi met Red Wing schoenen en een top van Levi’s. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons team ontvangt je altijd met een kop koffie of thee. We zijn er om jou te helpen en om je te voorzien van goed en eerlijk advies. Geen nonsens en verkooppraatjes. Zo zorgen we er iedere keer voor dat je met een goed gevoel de deur uit gaat!

Kom langs in onze winkel en bekijk de allernieuwste collectie van Naked & Famous Denim!

naked-and-famous-jeans