Pike Brothers in Groningen

Pike Brothers werd opgericht door George en Joseph Pike in 1930. Het begon allemaal in een kleine kledingwinkel in het centrum van Londen. Destijds waren zij gespecialiseerd in op maat gemaakte herenkleding.

Tijdens de tweede wereldoorlog maakten zij ook uniformeren voor het Amerikaanse leger. Hier werd Europees vakmanschap met de allerbeste stoffen gecombineerd. Vandaag de dag produceert de fabrikant nog steeds kleding van hoogwaardige kwaliteit.

Pike Brothers

Pike Brothers kopen

Bij EBB18 vind je een ruim assortiment in tops, jeans, jassen, blouses, giletjes en meer! De stijl doet je misschien een beetje denken aan Peaky Blinders. De kledingstukken staan voor meer dan het model, de stof en patronen.

De kleding draagt een verhaal met zich mee. Traditioneel vakmanschap heeft altijd de overhand gehad. De kleding wordt geproduceerd met oog voor detail. Duurzaamheid en comfort staat hier altijd voorop.

Wanneer je een item koopt van dit merk ben je er altijd van verzekerd dat je een product van zeer hoge kwaliteit hebt. De kleding voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, waardoor je er jaren plezier van kunt beleven.

Pike Brothers Jeans

Gespecialiseerd in jeans

Eén van de belangrijkste producten zijn de jeans. De jeans is gemaakt van authentieke denimstof en unieke vintage patronen. Het uiterlijk van de denim is uniek. Dit komt ook door de manier waarop de stof gemaakt wordt. Dit gebeurt namelijk nog steeds op dezelfde manier als in de jaren 30/40. Hierdoor profiteer je altijd van hoge kwaliteit en een prachtige authentieke stijl.

Kom langs in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Wij zijn gevestigd aan de Ebbingestraat, midden in het hart van Groningen! Onze winkel bestaat inmiddels al sinds 1979. Hierdoor is er aan ervaring zeker geen gebrek.

Ons team bestaat uit echte fashionliefhebbers die 7 dagen per week voor je klaar staan. Zij voorzien je graag van advies, zodat je tevreden met een nieuwe outfit de deur uit kunt gaan.

We bieden een ruime variatie in merken. Zo kun je bij ons terecht voor de allernieuwste Nudie Jeans, maar ook voor een prachtige armband van Pig & Hen of het mooie Scandinavische merk Clean Cut Copenhagen. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden.

Kom langs in onze winkel en bekijk de allernieuwste items van Pike Brothers.

Pike Brothers Groningen