Red Wing Shoes Amsterdam

Red Wing Shoes – Op zoek naar schoenen van Red Wing? Dan ben je bij EBB18 in Groningen aan het juiste adres. Dit schoenenmerk is opgericht in het begin van de 20e eeuw. Toen richtte het merk zich voornamelijk op werkschoenen voor onder andere de land- en mijnbouw.

Vandaag de dag is het merk zover uitgegroeid dat zij ook casual herenschoenen bieden. De Red Wing schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Wanneer je kiest voor schoenen van dit merk dan weet je zeker dat je hier nog jaren plezier van zult beleven. Combineer de stoere schoenen met een destroyed jeans om je look helemaal compleet te maken!

red-wing-shoes

Bekijk ons assortiment Red Wing Shoes!

Wanneer je opzoek bent naar Groningse nuchterheid en de allerlaatste mode dan moet je naar EBB18. Wij bieden naast dit populaire schoenenmerk ook nog een ruim assortiment in kleding van verschillende topmerken.

Zo vind je bij ons Prachtige spijkerbroeken van Denham Jeans, de hipste items van Lee Jeans en een grote collectie van PME Legend. En nog vele andere merken natuurlijk. Kwaliteit, beleving en een persoonlijke benadering: dat is wat je van ons kunt verwachten!

Wij zijn sinds 1979 gevestigd in hartje Groningen. Je kunt vanaf onze winkel zelfs de martinitoren zien, meer Gronings dan dat wordt het niet! Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze winkel, er staat een kopje koffie klaar!

shoes-van-red-wing

Hoe verzorg ik mijn schoenen van Red Wing?

Goede verzorging is het halve werk! Wanneer je de schoenen goed verzorgd gaan ze jarenlang mee. Hiervoor kun je het beste gebruik maken van originele verzorgingsproducten.

Op deze manier kun je de schoenen beschermen tegen vuil, water en nare vlekken. Door dit regelmatig te doen zorg je ervoor dat ze er als nieuw uit blijven zien en verleng je de levensduur van het leerproduct aanzienlijk!

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je hier natuurlijk bij helpen. Wij weten als geen anders hoe je de schoenen het beste kunt verzorgen. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies en ons assortiment Red Wing Shoes te bekijken!

red-wing-schoenen