RVLT Revolution

RVLT Revolution is een Deens streetwear kledinglabel dat is opgericht in 1995. Zij streven ernaar om duurzame herenkleding te maken, maar het moet wel betaalbaar blijven. Een stoer merk voor dé man die het belangrijk vindt om er goed uit te zien.

Bij EBB18 hebben wij een ruim aanbod in Revolution kleding. Je kunt bij ons terecht voor een RVLT jas, een Revolution trui of leuke t-shirts. Het assortiment verschilt natuurlijk per seizoen, maar dit zijn de items die wij altijd in ons assortiment hebben. Ben je benieuwd naar ons huidige aanbod? Kom langs in onze winkel!

RVLT revolution

RVLT Revolution kleding bij EBB18 in Groningen

Onze winkel bestaat sinds 1979. Hierdoor zijn wij inmiddels een belangrijke naam geworden in Groningen. Je vindt bij ons een leuke merkenmix voor zowel heren als dames. Wel is het grootste gedeelte van ons assortiment gericht op mannen.

Wij verkopen naast Revolution kleding voor heren ook Nudie Jeans, spijkerbroeken van Lee en toffe accessoires van Pig & Hen. En natuurlijk hebben we nog veel meer leuke andere merken. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende outfits samenstellen in verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen wel iets leuks te vinden!

Revolution kleding

Kom langs in onze winkel!

Ben je op zoek naar een specifieke Revolution jas, zoals een RVLT parka of een ander specifiek item? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je direct vertellen welke items we op dat moment beschikbaar hebben.

Je kunt natuurlijk ook langs komen in de winkel. Wij zijn gevestigd in de Ebbingestraat. Dit is op steenworp afstand van de Grote Markt. Ons personeel staat hier 7 dagen per week voor je klaar. Door middel van het juiste stijladvies zorgen wij ervoor dat jij tevreden de deur uit gaat.

Benieuwd naar de RVLT Revolution collectie? Kom langs!

rvlt jas
rvlt kleding