Merken: Jeans, Denim & Fashion bij EBB18

De merken jeans die bij EBB18 hangen vind je niet in elke kledingwinkel. Wij hebben een groot assortiment van verschillende merken denim broeken, maar je vindt hier natuurlijk ook andere soorten kleren. Een aanbod herenkleding waar je U tegen zegt, al zeggen we het zelf. Maar er stroomt dan ook blauw bloed door onze aderen. Niet van adel, wel passie voor de perfecte jeans. Uiteraard hebben we ook een selectie voor de dames. Op deze pagina hebben we de belangrijkste merken voor je op een rij gezet, maar dat is natuurlijk niet alles. Meer weten over een bepaald merk? Kom langs in de winkel of bel ons op 050-3111585. We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte spijkerbroek.

Merken Jeans – de beste denim van Groningen

EBB18 biedt jeans aan van bekende merken zoals Levi’s, PME Legend Jeans, Replay of Lee. De mooiste denim van de beste kwaliteit komt echter vaak van wat onbekendere merken. Kings of Indigo bijvoorbeeld, komt uit Amsterdam en kenmerken zich door een superieure pasvorm. Of Denham the Jeanmaker – ook uit Amsterdam, gemaakt van premium quality denim. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, maar je kunt ook meer informatie lezen door op het logo te klikken.

Een spijkerbroek wordt uitgevoerd in verschillende pasvormen, ook wel de fit genoemd. Zo heb je slim fit, die zitten meestal wat strakker. Skinny jeans sluiten écht naadloos aan, maar er zijn natuurlijk ook termen zoals bleached, dry-denim, skinny fit of straight fit. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Je kunt ze ook beter passen. Uiteindelijk gaat het er toch om hoe de broek zit! Kom langs en laat je adviseren over de beste denim merken.

Overig Assortiment

Ook voor andere kleding moet je bij EBB18 zijn: je kunt hier ook Happy socks, accessoires van Goorin Bros en Harry Damson vinden. Maar ben je op zoek naar een nieuwe jas, dan hebben wij die ook in het assortiment. Kortom: genoeg om uit te kiezen! Kom langs om te ervaren hoe divers onze selectie van merken jeans is.